Parole Fitness vă propune Insanity şi Rebound, cele mai noi tipuri de antrenamente

„Parole Fitness” este locul unde cei care iubesc sportul şi mişcarea ori vor să îşi remodeleze corpul au la dispoziţie toate cele necesare, condiţii de top şi instructori specializaţi, în funcţie de necesităţi şi dorinţe.

Georgiana Frîntu şi Cristina Miu, cele două doamne-manager ale sălii, ne-au vorbit despre stilurile şi programele de antrenament pe care le aveţi la dispoziţie la „Parolle Fitness”.

De ce ar fi „Parolle Fitness” o alegere bună pentru cei care doresc să facă sport?
„Parolle Fitness” vă aşteaptă cu o atmosferă prietenoasă, unde puteţi beneficia de programe pentru acumulare de masă musculară (fitness&body building), dar şi programe pentru definirea siluetei sau slăbire, cum ar fi aerobic, zumba, pilates, rebound AAS, kangoo-jumps, insanity, dance aerobic. Avem, de asemenea, saună, masaj de relaxare şi anticelulitic. Suntem lideri pe piaţă în antrenamentul „Insanity”, care este, fără doar şi poate, cel mai greu program de fitness care a fost inventat până acum.

În ce constă „Insanity” şi cui se adresează?
„Insanity” este un antrenament cu sărituri pliometrice puternice, cu intervale non-stop de forţă şi rezistenţă, abdomene. Fiecare şedinţă de antrenament reprezintă o adevărată provocare, rezultatul fiind arderea a până la 1.000 calorii într-o singură oră şi formarea corpului perfect în 60 de zile. Evident, ar trebui accesat de cei care au deja o condiţie fizică şi un antrenament de nivel ridicat.

Aveţi în portofoliu şi „Kangoo Jumps” dar şi „Rebound”. În ce constau?
„Kangoo Jumps” este un program exploziv şi motivant, dezvoltând masa musculară şi rezistenţa. Succesul orelor se datorează senzaţiei extraordinare create de gheată, practicanţii devenind dependenţi de acest sport. Este un program mai dur, uşor milităresc, dar distractiv, care lucrează întregul corp din cap până în picioare, crescând nivelul de rezistenţă şi condiţia fizică şi ajutând la arderea grăsimilor, fără a fi nevoie de coordonarea pe care o presupun orele de aerobic. „Rebound AAS”, adică aerobic accelerator sistem, este un antrenament intens de grup, care se bazează pe acţiunea simultană a acceleraţiei gravitaţionale, greutate şi decelaraţia (forţa cu care plasa amortizează impactul la coborâre). Exerciţiile de tip rebound ard calorii de 11 ori mai repede decât mersul pe jos, de 5 ori mai repede decât înotul şi de 3 ori mai repede decât alergarea, deoarece toate celulele folosesc energie în acelaşi timp.

Ce program ar fi potrivit pentru cei ce nu au încă o rezistenţă prea mare?
Indiferent de vârstă sau de sex, „Zumba” e programul potrivit pentru a te încărca cu bună dispoziţie şi a face mişcare într-un mod distractiv, pe ritmuri de muică latino. Poţi alege „Pilates” – dacă vrei să arăţi perfect dar nu eşti adepta exerciţiilor intense. Exerciţiile Pilates sunt exact ce ai nevoie: sunt lente dar intense pentru musculatură, ceea ce înseamnă că vei avea rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Lungesc şi întăresc muşchii, dezvoltă coordonarea, mobilitatea şi elasticitatea articulaţiilor. Sunt şi foarte relaxante, dacă le asociezi cu muzica ta. „Step aerobic” este altă metodă extrem de eficientă pentru arderea caloriilor, remodelarea abdomenului sau a picioarelor, slăbirea într-un mod plăcut şi lipsit de presiune. La „Parole Fitness” puteţi încerca şi sauna şi masajul, în condiţii de intimitate, fiindcă sala este dotată cu 2 saune separate pentru femei şi bărbaţi, şi 2 camere de masaj. De asemenea, personalul şi instructorii pentru fiecare activitate de fitness în parte este unul calificat şi cu rezultate certificate. Dacă vreţi să vă faceţi o părere despre ce stil de mişcare vi s-ar potrivi cel mai bine, urmăriţi demonstraţiile realizate de instructorii sălii în cele mai diverse locaţii. De curând, ei au participat la  Târgul de frumuseţe şi sănătate din Complexul Comercial Auchan, unde au făcut demonstraţii de rebound, kangoo, zumba, pilates şi aerobic. Vor urma curând şi altele, în alte locaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.