Echipa colegilor de la cotidianul „Obiectiv argeşean“ şi-a trecut în palmares  un nou succes: cea de-a doua ediţie e catalogului „Femei de Succes din Argeş”, lansat joi seară, în eleganta atmosferă a Hotelului „Ramada”.
Împreună cu o mulţime de invitaţi reprezentând crema societăţii argeşene din toate domeniile de activitate, doamnele de succes din revistă au fost invitate să petreacă o seară de neuitat în care au fost vedete. Evenimentul, transformat într-un adevărat spectacol de neuitat, a strălucit atât prin organizare, cât şi prin prezentare. Din program nu au lipsit tombolele, muzica, dansul, prezentat la cel mai înalt nivel de elevii şcolii „Total Dance” condusă de Alfred Schieb, prezentările de modă, iar muzica Sylviei şi a lui DJ Rynno i-a scos pe toţi cei prezenţi la dans.
Printre doamnele premiate la această ediţie se numără avocata Ingrid Alexandrescu, Gabriela Pendiuc, Camelia Corbu -managerul Club 32,  Elena Goga – director medical al Spitalului de Pediatrie, Doina Fănică – lidera Sindicatului Sanitas, Victoria Irimia – manager Spitalul Self  Control, Gica Dobrin, Sanda Fulga, Corina Teodor, Cristina Neacşu – artistă la Estrada din Piteşti, Cristina Nicolescu – medic coordonator al Serviciului de Ambulanţă şi multe alte doamne ce şi-au dovedit, de-a lungul timpului, competenţa, dăruirea şi dorinţa de a schimba ceva în domeniul lor de activitate.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI