OAMGMAMR Filiala Argeș suspendă programul cu publicul. Comunicarea continuă prin email și telefon. Având în vedere Hotărârea nr. 6/09.03.2020 privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a Covid-19 și ultimele comunicări oficiale ale Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență legate de măsurile pentru prevenirea răspândirii Covid-19, astăzi 12 martie 2020,

OAMGMAMR Filiala Argeș a dispus următoarele:

  1. Suspendarea programului cu publicul începând cu data de 13 martie 2020, până la o dată ce va fi anunțată ulterior. Excepție vor face situațiile în care se impune prezența membrilor la Filiala Argeș a OAMGMAMR. În aceste situații se vor face programări prin intermediul adresei de e-mail oammr_arges@yahoo.com cu menționarea explicită a motivului.
  2. Continuarea procesului de eliberare a avizului anual, care se va face prin corespondență online, prin intermediul adresei de e-mail oammr_arges@yahoo.com, unde membrii Filialei Argeș vor trimite în format pdf (scanat) documentele necesare eliberarii avizului anual și cererea pentru eliberarea avizului anual, care se descarcă de pe site-ul filialei http://oammr-arges.ro/wp-content/uploads/2019/10/Cerere-aviz-anual.pdf.

După verificarea cererii și a documentelor trimise de solicitant, dacă acestea îndeplinesc condițiile legale de obținerea avizului, Filiala Argeș a OAMGMAMR va trimite avizul solicitantului prin e-mail, în format pdf.

Originalul avizului va putea fi ridicat de titular după expirarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și reluarea activităților cu publicul.

  1. Continuarea activității pentru eliberarea altor documente, altul decât cel prevăzut la pct.2, se va face programat, prin intermediul adresei de e-mail oammr_arges@yahoo.com, cu menționarea explicită a solicitării.
  2. Suspendarea tuturor activităților de educație profesională continuă organizate de OAMGMAMR Filiala Argeș. Membrii filialei au la dispoziție platforma de cursuri online https://oamr-emc-arges.ro/.

Plata cotizațiilor de membru se va efectua prin transfer bancar în contul RO48BREL0002001799710100, LIBRA INTERNET BANK.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon/fax 0348 401 082, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Comments

comments