OAMGMAMR Argeş: înscrieri până la 15 octombrie pentru examenul de grad principal sesiunea 2019

OAMGMAMR Argeş: înscrieri până la 15 octombrie pentru examenul de grad principal sesiunea 2019. Asistenții medicali argeșeni interesați se pot înscrie la examenul de grad principal până la data de 15 octombrie inclusiv, în baza documentelor care sunt postate pe site-ul instituției www.oammr-arges.ro.

”În același timp, facem cunoscut că în baza referatului Ministerului Sănătății nr. 54653/02.10.2019, conducerea Ministerului Sănătății a aprobat înscrierea candidaților care îndeplinesc condiția de experiență profesională de 5 ani până la data de 05.01.2020 inclusiv, prin derogare de la prevederile art. 18 lin. (1) lit. b) din Metodologia de organizare și desfășurare a examenului de grad principal aprobată prin Ordinul Ministerului Sănătății nr. 1137/2018, cu modificările și completările ulterioare.

Precizăm că pentru înscrierea la examen, candidații trebuie să îndeplinească și celelalte condiții prevăzute de Ordinul Ministerului Sănătății nr. 1137/2018, cu modificările și completările ulterioare.

Examenul pentru grad principal se va desfășura în zilele de 24 octombrie 2019 (asistenți medicali generaliști, surori medicale, oficianți medicali) și 25 octombrie 2019 (asistenți medicali-alte specialități, altele decât asistenți medicali generaliști) la LICEUL TEORETIC “DR. ION CANTACUZINO” din PITEȘTI, STR. CAROL DAVILA NR. 1 (puncte de reper: Spitalul Județean de Urgență Pitești și Piața Găvana).

Candidații au acces în sălile de susținere a testului grilă între orele 08.30 și 08.45, pe baza tabelelor aflate la responsabilii de săli și afișate la intrare și a actului de identitate (B.I., C.I. sau pașaport), aflat în termen de valabilitate.”, a declarat Estera Stămoiu, președintele Ordinului Asistenților Medicali Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.