Argeșean violent! Și-a lovit consăteanul și a amenințat o altă persoană cu un cuțit

416 views

Argeșean violent! Și-a lovit consăteanul și a amenințat o altă persoană cu un cuțit. Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului au reținut un bărbat de 40 de ani din comuna Bârla. Acesta este cercetat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii iunie, în cadrul unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit pe un consătean, care a necesitat îngrijiri medicale, iar ulterior, în noaptea de 15 spre 16 august, acesta ar fi adresat ameninţări, în timp ce ar fi purtat asupra sa un cuţit, faţă de o persoană care asistase la conflictul anterior, în scopul determinării celui din urmă de a nu declara date cu privire la fapta pentru care s-au desfăşurat cercetări.

Bărbatul de 40 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Marți, 8 octombrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti. Instanța a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comments

comments