După ce a avut o relaţie de dragoste de doar câteva săptămâni, Simona Badea, în vârstă de 18 ani din Topoloveni a fost sechestrată şi şantajată de iubitul ei, pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare.

Fostul iubit, Iulian Carmine, de 23 ani a ameninţat-o că va posta un filmuleţ din timpul unei partide de sex dintre cei doi, dacă nu face sex cu el şi cu un prieten al lui. Tânăra nu a acceptat şi a mers la sediul Poliţiei Topoloveni, unde l-a reclamat pe fostul iubit.
Fostul iubit al tinerei din Topoloveni, Iulian Carmine este acuzat acum pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate şi şantaj, iar prietenul său este suspectat tot pentru lipsire de libertate, şantaj şi influenţarea declaraţiilor. ”În cursul lunii martie, cei doi suspecţi au ameninţat o tânără cu postarea pe un site de socialazare a unor imagini compromiţătoare pentru a o convinge pe aceasta să întreţină relaţii sexuale.”, a spus Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.
Apărătorul fostului iubit al fetei susţine că a fost vorba doar de o glumă. ”Clientul meu consideră că a făcut această faptă din joacă. Nu a avut intenţia de a o şantaja pe fosta lui prietenă. Regretă. A fost prietena lui şi nu s-a gândit că este o faptă penală”, a spus avocatul Irinel Pisicaru.
Cei doi suspecţi au fost prezentaţi ieri instanţei cu propunere de arestare preventivă. Însă, magistraţii au considerat că nu trebuie arestaţi, fiind eliberaţi sub control judiciar, cercetările continuând cu ei în stare de libertate.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI