Lia Maria Manuela Spiridon din Piteşti are 19 ani şi a absolvit Colegiului Economic „Maria Teiuleanu”. Este studentă la două facultăți din Bucureşti: Drept și Academia de Studii Economice, specializarea Administrarea Afacerilor cu predare în Limba Germană. Din păcate, diagnosticul pus de medici, o boală cruntă, leucemie a constrâns-o să îşi suspende studiile. Acum urmează un tratament, fiind deja de câteva ori internată în spital. Pentru a învinge boala, Lia Manuela are nevoie de transplant de măduvă. Suma necesară, 200.000 de euro, este imposibil de acoperit din bugetul familiei, motiv pentru care facem apel către toţi cei care văd acest anunţ să contribuie cu sume de bani pentru a o ajuta pe aceată tânără să îşi împlinească visele, să ducă o viaţă normală, aşa cum merită.

Prieteni dragi,
Dupa cum se pare ca ati aflat, am fost diagnosticata cu LEUCEMIE. Cred ca va imaginati cat de greu am primit aceasta veste, atat eu, cat si apropiatii mei! Vreau sa inving aceasta boala, pentru ca sunt tanara si stiu ca pot reusi! Simt asta! Fac tot ce imi sta in putinta, dar pentru asta, am nevoie si de ajutorul vostru. Sper sa ma intelegeti in aceste momente, am mare nevoie de aceasta INTELEGERE. De aceea fac apel la toti, rugandu-va sa nu fiti indiferenti la cazul meu, fiindca suma de care am nevoie pentru transplantul de maduva depaseste orice putere materiala a unei familii obisnuite. Este vorba de 200 de mii de euro. Asa ca acum, in pragul greutatii, am cea mai mare nevoie de VOI! Orice suma conteaza, dragii mei! Vreau sa inving, vreau sa fiu bine si sa-mi pot relua viata mea normala. Nu in ultimul rand, vreau sa va multumesc din suflet pentru actiunea pe care deja ati demarat-o. Sunt uimita cum in cateva ore s-au strans atatea incurajari si share-uri, toate avand scopul de a ma ajuta pe mine. Sunteti minunati si va multumesc din nou ca o faceti ! Va doresc ca bunul Dumnezeu sa va dea sanatate, fiindca dupa cum observati, nu exista bogatie mai mare decat aceasta… Va promit ca voi lupta pana la capat, este doar o incercare pe care sunt sigura ca o voi depasi !
Lia Maria Manuela Spiridon

Pentru toate astea, noi trebuie să punem umărul la fericirea ei, donând, atât cât putem, în următoarele conturi ale Băncii Comerciale Române:

IBAN cont RON
RO05RNCB0022111861920005
IBAN cont EUR
RO75RNCB0022111861920006IBANcont USD
RO48RNCB0022111861920007 SPIRIDON LIA MARIA MANUELA

Comments

comments

DISTRIBUIȚI