În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 121 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 50.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 18 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

În comuna argeșeană Bradu, o șoferiță și doi șoferi au fost prinși conducând cu viteze excesive

Polițiștii au depistat-o pe U.A., de 46 de ani, din Bucuresti care, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 65B, în comuna Bradu, a fost înregistrată de aparatul radar cu viteza de 107 Km/h. Persoana a fost sancţionată contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Poliţiştii l-au depistat pe S.L., de 45 de ani, din Pitesti, care, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 65B, în comuna Bradu, a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 104 Km/h. Persoana a fost sancţionată contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Poliţiştii l-au depistat pe A.M., de 46 de ani, din comuna Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, care, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 65B, în comuna Bradu, a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 117 Km/h. Persoana a fost sancţionată contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Comments

comments