O şansă pentru cei mai talentaţi fotografi argeşeni: concursul „Simfonia Lalelelor prin ochii tăi”, ediția I

O şansă pentru cei mai talentaţi fotografi argeşeni: concursul „Simfonia Lalelelor prin ochii tăi”, ediția I. Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, organizează, în perioada 12-16 aprilie 2019, prima ediție a Concursului de Fotografie, intitulat “Simfonia Lalelelor prin ochii tăi” în vederea obținerii de imagini artistice de la manifestările culturale, care se desfășoară sub egida Simfoniei Lalelelor, eveniment emblematic al municipalității.

Câștigătorii vor fi premiați cu diplome, daruri cu simbolurile Simfoniei Lalelelor, iar lucrările premiate vor fi publicate în Albumul „Simfonia Lalelelor prin ochii tăi”, ediția I. Perioada de înscriere este 12-16 aprilie, jurizarea și anunțarea câștigătorilor vor avea loc pe data de 17 aprilie. Lucrările premiate și numele autorilor vor fi publicate pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești(www.centrul-cultural-pitesti.ro) și pe site-ul oficial al Simfoniei Lalelelor(www.simfonialalelelor-pitesti.ro).

Concurenții pot trimite până pe data de 16 aprilie, pe adresa de e-mail a Centrului Cultural Pitești cultcentre@yahoo.com. formularul de înscriere (se descarcă de pe site-ul www.centrul-cultural-pitesti.ro) și 2 fotografii în format digital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here