Ingrediente:

10 ml ulei dulce de susan sau ulei de porumb Arpis1
3 bucati de ciuperci urechi de lemn
2 bucati de branza tofu deshidratata
2 catei de usturoi
Telina verde
Sare dupa gust
Ghimbir
1 lingurita de otet negru (balsamic) Arpis
½ lingura de fructe de goji
Castravete verde

Mod de preparare

Intr-un woc se pune apa la incins si se adauga branza tofu deshidratata, ciupercile, telina, fructele de goji si se lasa timp de 3 minute, pana cand apa incepe sa dea in clocot. Se adauga uleiul Arpis, usturoiul, sarea si se amesteca. Se scot din woc, se pun pe farfuria decorata cu castravete si se stropesc cu otetul negru Arpis.

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI