Ingrediente:

  • 200 g muschi de vita
  • 50 ml ulei de masline Arpis
  • 50 g crema de trufe
  • 50 g unt
  • 60 ml smantana
  • 20 ml coniac
  • 200 g cartofi
  • 10 g rozmarin
  •  

Mod de preparare:

Uleiul Arpis se pune la incins intr-o tigaie.

Se adauga muschiul de vita si se gateste pe toate partile timp de 10 minute.

Dupa acest interval de timp se adauga crema de trufe, smantana, sarea si piperul.

Dupa 2-3 minute se flambeaza cu coniacul.

La sfarsit se adauga 20 de g de unt si se amesteca pana se omogenizeaza.

Intr-o alta tigaie se pune untul ramas, cartofii taiati rondele si rozmarinul si se lasa la sotat pana capata o culoare aramie.

Rețeta face parte din programul de educație culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenția de relații publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. În iunie, Restaurantul partener al proiectului este Restaurant Tirol.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI