Ingrediente:
1 Avocado1
½  Chile Chipotle
30 gr. Ceapa Alba
10 gr. Coriandru si patrunjel
½  Lime
2 Rosii medii
Sare si piper
2 linguri Ulei de masline Arpis sau ulei de porumb Arpis (pentru un gust mai bun)

Mod de preparare:
Se taie avocado in jumatate si se scoate samburele. Apoi se scoate pulpa din coaja si se paseaza.
Apoi se adauga zeama de lime, ceapa tocata, sare, piper si rosiile tocate. Totul se paseaza.
La final se adauga patrunjelul, coriandrul si Chile Chipotle si se amesteca totul cu uleiul de masline Arpis (sau ulei de porumb).
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul El Torito.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI