O parte din salvatorii argeșeni s-au întors din misiunea din Grecia

7 dintre pompierii argeșeni care au plecat în misiune în data de 13 a lunii trecute și au acționat la stingerea incendiilor din Grecia, s-au întors cu bine și au fost întâmpinați cu aplauze de către colegi.
Cei șapte salvatori argeșeni au sosit în această dimineață și pe lângă aplauze, aceștia au fost felicitați de către conducerea inspectoratului pentru disponibilitatea pe care au avut-o de a răspunde, fără să stea prea mult pe gânduri, la solicitarea autorităților elene, precum și pentru modul profesionist în care au acționat la stingerea incendiilor de vegetație.
Aceștia au fost apreciați de către locuitorii din zonele în care au intervenit, pentru că s-a putut observat devotamentul și curajul în momentele în care acționau cu fumul dens ce acapara cerul, iar focul putea veni de oriunde.
În misiuni, salvatorii argeșeni au luptat cot la cot cu ceilalți colegi din țară, chiar și cu omologii eleni sau din alte țări.
În momentul de față, tehnica de intervenție și cei 10 pompieri argeșeni plecați în data de 19 iulie, fac tot ce pot pentru ca incendiile să nu mai distrugă tot ceea ce întâlnesc în cale.
Unul dintre ei mărturisea că în momentul în care intrau în serviciu, mergeau direct la incendii și erau deja obișnuiți cu imaginile cumplite în care casele cetățenilor ardeau cu flăcări violente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.