O lecţie de viaţă sau bun-simţ politic oferit de fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, la zilele comunei Stâlpeni

0
706

Argeşul… politic.

Duminică, în a doua zi a lunii octombrie, cei doi candidaţi ai PMP Argeş la Senat şi Camera Deputaţilor, Cristian Diaconescu şi Cătălin Bulf, au mers în nordul judeţului, încă de la primele ore ale dimineţii.
Prima oprire a fost în Bughea de Jos, unde, cu ocazia zilei comunei, autorităţile locale au inaugurat şi noul sediu al primăriei. Muscelean la origine, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu a fost invitat de primarul Ion Tănăsescu să taie panglica inaugurală la noul sediu în care îşi va desfăşura activitatea autorităţile locale.

De la Bughea de Jos echipa PMP Argeş a mers la zilele comunei Stâlpeni, localitatea natală a lui Cristian Diaconescu. Recunoscut ca unul dintre cei mai importanţi oameni politici pe care i-a dat Stâlpeniul şi Argeşul, implicit, fostul ministru de Externe a fost imediat asaltat de concetăţenii săi.

Modestia şi bunul simţ care îl caracterizează l-au ţinut pe Cristian Diaconescu departe de scena unde cei de la PSD îşi împărţeau diplome între ei din motive hilare. Diaconescu a preferat să stea la o bere cu cetăţenii din Stâlpeni şi ei deloc interesaţi de bucăţelele de plastic oferite de primarul comunei unor “personalităţi” care au găsit localitatea respectivă cu ajutorul indicatoarelor rutiere.
Turul celor din PMP Argeş s-a încheiat la zilele comunei Bălileşti, o zonă parcă binecuvântată de Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here