O imagine pe care cei din PNL Argeş nu ar fi dorit să o vadă niciodată. Viitorul prefect, la braţ cu Nicolescu

2,032 views

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a afirmat săptămâna trecută că prefecţii şi subprefecţi vor fi schimbaţi în 48 de ore de la învestirea guvernului condus de Ludovic Orban.

Conform unor surse, la Argeş, PNL-ul o va nominaliza pe Sorina Marin pentru funcţia de prefect. Interesant este că Sorina Marin nu este un produs 100% liberal, ea fiind formată la “şcoala de gândire” a PSD, unde, după cum se vede şi din imagini, la avut ca mentor pe nimeni altul decât fostul lider social – democrat Costantin Nicolescu.

În cele două imagini mai apare un personaj interesant, actualul subprefect, Adrian Bughiu, cel în tricou bleumarin, acum membru ALDE. Despre acesta se zvoneşte că va rămâne în continuare pe funcţie, conform condiţiilor puse de Tăriceanu pentru susţinerea Guvernului Orban.

Deci, dacă Sorina Marin ajunge prefect, iar Adrian Bughiu rămâne subprefect, PSD-ul se poate lăuda că a dat şi Guvernului Orban două cadre de nădejde.

Puşca şi cureaua lată,
Ce mai PSD-işti eram odată!

Sorina Marin, când stătea confortabil sub aripa dreaptă a lui Constatin Nicolescu. Ultimul din rând (foto dreapta), Adrian Bughiu, tânăr social democrat de nădejde.

Comments

comments