Nunți, botezuri, mese festive, permise la restaurant până la ora 2:00

Nunți, botezuri, mese festive, permise la restaurant până la ora 2:00. La propunerea CNSU, a fost aprobat în ședința de Guvern ca evenimentele private, de tipul nunților, botezurilor etc. să poată fi desfășurate în restaurant până la ora 2.00, prelungindu-se astfel programul restaurantelor, doar pentru evenimente private, cu două ore.

Totodată, potrivit Hotărârii nr. 36 din 3 iunie 2021, se completează Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 28 din 14.05.2021 astfel:

La art. 3 alin. (2) după litera s) se introduc două noi litere t) și u), cu următorul cuprins:

t) lucrătorii transfrontalieri care intră în România din Ungaria, Bulgaria, Serbia, Ucraina sau Republica Moldova;

u) elevii/studenţii, cetăţeni români sau cetățeni cu domiciliul sau reşedinţa în afara României, care frecventează cursurile unor instituții de învățământ din România, fac naveta zilnic către acestea și prezintă documente doveditoare, sau care au de susţinut examene de admitere ori pentru finalizarea studiilor sau care încep studiile în unităţi/instituţii de învăţământ de pe teritoriul ţării ori se deplasează pentru activităţi legate de începerea, organizarea, frecventarea sau finalizarea studiilor, precum și însoțitorii acestora în situația în care sunt minori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here