Nuntă în familia pictorului Augustin Lucici

Cunoscutul pictor argeşean Augustin Lucici a fost sâmbătă socru mare. Fiul său, Augustin Lucici junior, s-a însurat cu Larissa Chireaţă.

Tinerii miri sunt împreună de 10 ani, însă au amânat momentul căsătoriei pentru că şi-au dorit să aibă locuri de muncă sigure şi o casă a lor. Dacă Larissa lucrează la firma soacrei, Agenţia de Modă „Stela Lucici”, unde creează şi pictează genţi, Augustin jr. a terminat Facultatea de Comunicare – Jurnalism şi, de doi ani, lucrează la BRD.
Naşii celor doi miri au fost Vlad şi Andra Cosmescu, prieteni apropiaţi ai cuplului. Cununia religioasă a avut loc la biserica „Brătienilor” din Ştefăneşti, iar petrecerea, la restaurantul „La Cetate”.

Cum soacra este o cunoscută creatoare de modă, rochia de mireasă a purtat semnătura Stelei Lucici. Costumul mirelui a fost o creaţie „Salvatore Scarpa” din Italia. Petrecerea a fost deschisă cu dansul mirilor, care au ales melodia “She”, interpretată de Elvis Costello. A fost o petrecere pe cinste, unde cei peste 250 de invitaţi s-au distrat până la ziuă. Printre invitaţi s-a aflat şi primarul Tudor Pendiuc, un apropiat al socrului mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.