NOU la Centrul Medical KINETO PROMEDICA LIFE! Terapia manuală şi masa Manuthera 242, mijloacele cele mai eficiente în tratamentul afecţiunilor coloanei

NOU la Centrul Medical KINETO PROMEDICA LIFE: Lojer Manuthera 242 – Cea mai versatilă masă de tratament din lume!

Printre echipamentele de ultimă generație dintr-o clinică de recuperare medicală se numără și Manuthera242, o masă de tratament cu ajutorul căreia terapeuții au acces ușor la diferite părți ale corpului pacientului, permițând aplicarea precisă a tehnicilor de terapie manuală sau kinetoterapie. Este unică în lume, fiind proiectată de experții finlandezi de la firma Lojer!

👉Însă, pe lângă tehnologii avansate și cercetările științifice de ultimă oră, clinicile medicale de top trebuie să asigure pacienților și terapeuți bine pregătiți, cu competențe verificate și certificați de noile școli de terapie internaționale, cele mai eficiente în procedurile de recuperare!

⚡️În centrul KINETO PROMEDICA LIFE își desfășoară activitatea fizioterapeut principal Gigi Marta – Terapeut manual Maitland (Level 1) – I.M.T.A, și Certificate – Structural Osteopathy and Soft Chiropractic – Ackermann College Suedia. Cunoștințele dobândite în domeniul terapiei manuale și osteopatiei, aplicate cu ajutorul noilor tehnologii, cum este masa Manuthera 242, sunt garanția succesului tratamentului oferit pacienților, chiar și în cele mai dificile cazuri și patologii.

📍 Masa de tratament Manuthera242 este dotată cu tehnologie avansată, care permite personalizarea și adaptarea terapiei în funcție de nevoile individuale ale pacienților. Aceasta duce munca terapeutului la un nou nivel și susține nenumărate metode de tratament și diagnostic datorită sistemului său de operare brevetat.

Manuthera 242 este un instrument esențial în mobilizarea și manipularea coloanei vertebrale, în întregime. Datorită funcției de verticalizare electronică, chiar și pacienții cu dizabilități severe pot ajunge cu ușurință pe masă.

✅ Cu ajutorul acestei mese special concepute, se poate elibera eficient rigiditatea și tensiunea din coloana vertebrală cervicală, toracică și lombară, umăr, aducând îmbunătățiri semnificative în postură și mobilitate.

✅Tehnologia este concepută pentru a permite ajustări multiple ale flexibilității mesei, astfel încât pacientul să nu fie nevoit să coboare de pe masă, chiar și în cazul abordării unor tehnici (metode) diferite/ multiple de tratament

✅ Prin această terapie se va scădea presiunea exercitată asupra coloanei vertebrale și contribuie la ameliorarea durerii. Este eficientă în cazul herniilor de disc, boala degenerativă a discului vertebral, lombosciatică și în alte afecțiuni de la nivelul spatelui.

✅ Această masă de tracțiune contribuie la relaxarea mușchilor, la ameliorarea compresiei nervoase și la îmbunătățirea fluxului sanguin.

✅ Mobilizarea coloanei vertebrale are ca rezultat și detensionarea la nivelul articulațiilor și ligamentelor, precum și alinierea în mod corect a coloanei vertebrale. Tracțiunea efectuată la coloana vertebrală va întinde musculatura spatelui combătându-se astfel efectele datorate gravitației.

În situații adecvate, acest tip de terapie va îmbunătăți semnificativ calitatea vieții.

KINETO PROMEDICA LIFE: 📞Informații și programări  la 0770.90.30.81, 📍Str. Frații Golești 2, demisol, Pitești, site: www.kinetpromedicalife.com

Servicii oferite: 👌Kinetoterapie 👌Terapie manuală 👌Proceduri de fizioterapie 👌Masaj de recuperare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.