Duminică, ultimul punct din agenda Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului a fost Dracula Bike, concurs de ciclism montan iniţiat şi derulat de Salvamont Argeş, ajuns la cea de a şasea ediţie.

 

Printre participanţii de anul acesta şi, mai mult, printre câştigători, s-a numărat şi un nume surpriză: notăriţa Ana Stan, o împătimită, deja, a ciclismului şi, în aceeaşi măsură, a competiţiei.

Deşi lumea o cunoaşte mai mult în ţinută de birou şi în activitatea profesională, umanitară sau politică, doamna nu ezită niciodată să îmbrace ţinuta sport şi să se bage cu bicicleta prin noroaiele cele mai mari şi pe pantele cele mai abrupte. 

Ca dovadă că are antrenament, duminică a dat clasă restului concurenţilor şi a câştigat Dracula Bike la categoria de vârstă 45+, spre uimirea organizatorilor.

“M -am antrenat toată vara pentru cursa asta şi iată că a meritat!!! Felicitari organizatorilor, felicitări participanţilor! A fost o competiţie cu multă sportivitate şi fair- play, vă recomand să vă înscrieţi la următoarele ediţii, veţi găsi o atmosferă extraordinară. Mulţumesc Salvamont Argeş pentru implicare!” a declarat la final câştigătoarea.
  

Comments

comments