Nasol moment pentru Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, în pragul alegerilor europarlamentare. Primarii liberali din Argeş îi laudă pe cei de la PSD pentru sprijinul acordat în derularea proiectelor de investiţii în localităţile pe care le păstoresc. Ba, mai mult, primarii PNL se pozează nevoie mare cu liderii din fruntea CJ Argeş, asta pentru a nu mai exista niciun dubiu de “fake news”.

„Mulțumim Consiliului Județean Argeș pentru sprijin și avem nevoie în continuare să ne ajutați pentru a realiza în comună investiții de asfalt, extindere alimentare cu apă și canalizare”, a declarat Gheorghe Purcaru, primarul PNL din comuna Morărești, în urma unei vizite de lucru făcute de preşedintele CJ Argeş, Dan Manu, vicepreşedintele Ion Mânzână şi administratorul judeţului Maria Dinu.

Iată şi proiectele din comuna Morăreşti pentru care primarul declară că a primit sprijin de la CJ Argeş:

Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura de apă, alocând fonduri pentru:

•€ Înlocuire tronson subteran conducta principală alimentare cu apă –tronson situat între stația de pompare și castelul de apă, cu o lungime de 2,5 km
• Conductă aducțiune nouă, de la Gospodăria de apă Dedulești, la castelul de apă din satul Morărești
De asemenea, din bugetul județean au fost alocate fonduri pentru reparații și realizare construcție de legătură între clădirea Școlii Gimnaziale Morărești și toaletă.
– Prin programul guvernamental PNDL II, aici se află în execuție proiectul “Extindere rețea de distribuție apă potabilă în satul Luminile”.

Comments

comments