Anul acesta, CEZ Distribuţie aduce la Piteşti, în perioada 13 – 17 iulie, cea de-a XXXVI-a ediţie a Trofeului Electricianului – cea mai importantă competiţie profesională din domeniul energetic, atât prin tradiţie, cât şi prin metodologia de concurs.

 

Un număr de 72 de electricieni, angajaţi ai celor 7 companii de renume în domeniul distribuţiei energiei şi al serviciilor energetice, vor trece prin faza finală a concursului care se desfăşoară în acest an în trei etape.

Prima etapă are loc pe 14 iulie, când electricienii vor fi supuşi individual probelor teoretice. A doua etapă – proba practică, organizată pe echipe, va avea loc pe 15 iulie şi are scopul de a demonstra rolul echipei în buna organizare a intervenţiilor din teren. Cea mai de interes probă, proba cu publicul, a treia pentru concurenţi, şi probabil cea care îi va pune uşor în dificultate, pentru că are o audienţă mai mare decât cea cu care sunt obişnuiţi deja, va avea loc pe 16 iulie şi va debuta cu o vizită la standurile firmelor de profil.

Competiţia a trezit de-a lungul timpului interesul şi implicarea unui număr tot mai mare de profesionişti dornici să demonstreze că perfecţionarea continuă este o necesitate şi o iniţiativă demnă de lăudat. Etapa naţională oferă ocazia celor mai valoroşi electricieni din România de la acest moment să demonstreze că spiritul competiţional nu are vârstă.

În fiecare an, competiţia reuneşte laolaltă profesionişti de seamă, precum şi autorităţi de renume în domeniul energetic şi nu numai. Anul acesta, onoarea de a organiza această competiţie profesională de tradiţie a revenit CEZ Distribuţie. Meleagurile argeşene au fost selectate din rândul zonelor în care CEZ îşi desfăşoară activitatea datorită complexităţii instalaţiilor electrice, dar şi datorită farmecului zonei. Pe parcursul zilelor de competiţie, vizitatorii din toate colţurile ţării vor avea ocazia să cunoască mai bine specificul zonei, atât din punct de vedere tehnic, cât şi din punct de vedere al istoriei şi culturii.

Evenimentul este organizat de CEZ Distribuţie şi SC Electrica SA, în parteneriat cu AEM şi  LeasePlan.

Departamentul Relaţii Publice, Brand şi Marketing
CEZ România

Comments

comments