Motivul pentru care LEGO City a introdus noi plăcuțe rutiere

Odată cu noile seturi lansate imediat după Crăciunul trecut, tematica LEGO City a introdus și un nou sistem de drumuri construibile, pentru a înlocui plăcile de bază anterioare. Bineînțeles, acest lucru are un impact mai mare asupra comunității LEGO decât faptul că este doar un alt set nou.

Mulți pasionați au petrecut o cantitate mare de timp planificându-și și construind propriile orașe construite din cărămidă, dintre care majoritatea au folosit vechile drumuri cu plăci de bază.

Plăcile de bază formate în vid au fost folosite în produsele LEGO de generații întregi, inclusiv plăci specializate cu bolțari lipsă și imprimare pentru a imita drumurile și trotuarele. Dar, în luna ianuarie a acestui an, compania a decis că este timpul să paveze această moștenire de lungă durată.

Apoi, grupul care produce de asemenea și seria LEGO Friends a dezvăluit motivul real pentru care a înlocuit plăcile de bază clasice cu un nou sistem de plăci rutiere în seturile CITY din acest an. Deoarece aceste noi plăci rutiere construibile marchează o schimbare majoră, echipa de design LEGO City a oferit o scurtă declarație, detaliind ce a introdus noul sistem de plăci rutiere. O puteți citi mai jos.

„Există mai multe beneficii ale noilor plăci rutiere LEGO City introduse în 2021. Noile plăcuțe de drum joacă un rol integral în produsele LEGO City, unde, datorită naturii modulare a construcțiilor, îți permite să fii creativ și să creezi orașul LEGO pe placul tău. Acesta este motivul pentru care credem, de fapt, că noua placă rutieră oferă o experiență de construcție mai autentică și, de asemenea, pentru că poate fi reconfigurată în multe feluri și îți permite să conectezi clădirile LEGO City într-un mod mai bun.

Pe viitor, vom putea, de asemenea, să includem una sau mai multe plăci rutiere în produsele relevante din portofoliul LEGO City. Acesta era un lucru pe care nu îl puteam face cu vechea versiune. Credem că acest lucru va fi un mare avantaj pentru copii, deoarece nu trebuie să cumpere un produs separat de plăci rutiere pentru a începe să își construiască LEGO City. Recunoaștem, de asemenea, că aceasta este o mare schimbare pentru comunitatea AFOL, dar credem că, pe termen lung, noua plăcuță rutieră va permite și mai multe construcții și personalizări ale fanilor.

A fost foarte important pentru noi să dezvoltăm un nou element care să adauge noi aspecte la experiența de joc pe care LEGO City o aduce milioanelor de copii în fiecare an și, în același timp, este mai fidelă la ceea ce înseamnă LEGO. Construcție.”

În locul lor a apărut 60304 Road Plates, un nou sistem de drumuri construite din cărămidă, care a apărut și în alte seturi LEGO CITY, inclusiv 60292 Town Center și 60306 Shopping Street. În ceea ce privește Grupul LEGO, acesta este viitorul amenajărilor de oraș – și pe bună dreptate.

„Clădirile LEGO CITY sunt construite pe plăci obișnuite, care nu sunt ușor compatibile cu plăcile formate în vid”, au declarat pentru New Elementary echipele Element Design și CITY ale companiei. „Pe lângă aceasta, a fost întotdeauna o provocare faptul că nu puteai construi peste o placă vidată și o placă normală.”

Totuși, acestea nu sunt singurele motive pentru care plăcile de bază au fost eliminate încet, dar sigur, din majoritatea seturilor LEGO în ultimii ani. Potrivit acelorași echipe, acesta este și un rezultat al orientării companiei către ambalaje mai ecologice, deoarece reducerea dimensiunilor cutiilor a însemnat că plăcile de bază uriașe de 32×32 nu mai puteau fi incluse decât în cele mai mari seturi.

În ochii designerilor grupului LEGO, noile plăci de drum construibile – a căror dezvoltare a durat un deceniu întreg – reprezintă o soluție completă la fiecare dintre aceste probleme.

„Noile plăci rutiere oferă mai multe oportunități și mai multă flexibilitate pentru amenajarea și scalarea unui peisaj urban”, au explicat echipele CITY și Element Design. „Considerentele care au condus la formatul final au fost proporțiile și capacitatea de joc în contextul modelelor LEGO CITY, dar și versatilitatea și scalabilitatea în cadrul sistemului LEGO.”

Am văzut deja o parte din această versatilitate în plăcile reconfigurabile 60304 Road Plates, dar noile elemente vor face un pas înainte când cei de la LEGO le vor recolora pentru a reprezenta nisipul și apa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here