Daca vrei ceva cu totul si cu totul deosebit pentru casa ta, alege mobila Stil de la Slava.

Te vei bucura astfel de originalitate si unicitate, de rafinament si eleganta la superlativ, de piese de mobilier compacte, robuste si cu o durata de viata indelungata, o mobila care-ti va decora cu mult bun gust orice incapere si de preturi bune de achizitie. De toate acestea poti profita colaborand cu Slava!

Mobila Stil de la Slava reprezinta apogeul amenajarilor interioare de lux

Pentru toti cei care doresc sa-si amenajeze un interior de lux, locuinte rezidentiale, hoteluri sau diverse institutii publice, mobila Stil comercializata si pusa la dispozitia ta de Slava este exact ceea ce si tu ai nevoie.

Slava iti propune 4 categorii aparte dintre care poti alege in functie de necesitati si personalitatea ta. Descopera toate propunerile Slava, lasa-te inspirat si alege cu inima!

Mobila Stil, zeci de oferte, robustete si design impecabil

Slava iti propune 4 categorii distincte de mobila Stil dintre care poti alege exact piesele de mobilier care se pliaza locuintei si personalitatii tale:

1. Mobila Stil pentru sufragerie. Slava te oferteaza cu biblioteci din lemn, masive si robuste, cu puternice accente baroce. De asemenea, poti achizitiona de la Slava si alte piese de mobilier la fel de impunatoare si rafinate precum bufete, masa si fotolii, vitrine, scaune, masute de cafea, suport pentru televizor, bufet cu oglinda, vitrine de colt, cuiere si canapele. In culori elegante, aceste piese de mobilier se potrivesc personalitatilor puternice;

2. Mobila Stil Filiphs Palladio. Mobilierul Filiphs Palladio este denumit dupa renumitul artist genovez Filiphs Palladio care a trait in perioada 1630-1702. Acest designer renumit de mobilier baroc italian a fost si un cunoscut si foarte talentat sculptor si arhitect al secolului sau. Astfel, mobilier Stil Filiphs Palladio “€a absorbit”€ din stilul acestui mare geniu si reuseste sa intruchipeze farmecul clasic al artei europene adaptandu-se in acelasi timp si gusturilor moderne ale oamenilor de pretudinteni. Slava comercializeaza o varietate impresionanta de astfel de mobila, de la birouri pana la biblioteci, bufete, canapele, comode, coafeza, console, dormitoare, mobila pentru hol si sufragerie, scaune, sifoniere, seminee si vitrine, toate de lux. Sunt articole de un rafinament iesit din comun care vor atrage atentia tuturor vizitatorilor tai;

3. Mobila Stil Kasa Castel. Aceasta colectie impresionanta poate fi caracterizata printr-un singur cuvant: rafinament. Cu ajutorul mobilierului Kasa Castel iti poti amenaja dormitoare si sufragerii de mare impact din care nu pot lipsi articole precum baruri clasice din lemn masiv, scaunele potrivite, birouri, balansoare si canapele comode si estetice in acelasi timp;

4.  Mobila Stil Mobex. Mobex are traditie in realizarea de mobilier cu stil inca de la finele secolului XIX. In acea perioada s-au pus bazele unor ateliere de fabricare a mobilei pentru ca firma in sine sa ia nastere in anul 1948. Piesele  de mobilier Mobex sunt destinate locuintelor rezidentiale, hotelurilor, dar si institutiilor publice din tara sau din strainatate. In realizarea mobilei se foloseste materie prima de calitate, o echipa de meseriasi, sculptura, finisajele de exceptie, antichizarea si placerea de a obtine adevarata arta.

Mobil Stil pentru locuinte, hoteluri, institutii publice gasesti la Slava, diversitate, eleganta si preturi bune.

Comments

comments