Mobila stil pentru interioare impunatoare şi originale de la Slava!

Stilul mobilei este cel care poate transforma casa dumenavoastra intr-un proiect reusit sau unul oarecare. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, aveti nevoie de o echipa de specialisti, ale caror creatii sa fie pe placul dumneavoastra si sa se potriveasca cu viziunea proprie.

Comunicarea cu un designer este importanta, intrucat acesta este cel care va poate propune si va poate explica mai multe despre aceste interioare cu personalitate.

Intr-adevar, stilul inseamna personalitate, iar Complexul Slava stie ce inseamna acest lucru, motiv pentru care va intampina cu mobila stil. Acest tip de mobilier este unul deosebit, creat dupa sabloanele anilor renascentisti, in care eleganta, detaliile si originalitatea erau dominante. Acest mobilier este unul deosebit si va ajuta sa redati perfect acea epoca incarcata cu istorie. Fiecare piesa este atent realizata cu ajutorul unor materiale selectionate dupa criterii riguroase, pretul fiind totodata diferit de restul mobilierului.

Cui ii este destinata acest tip de mobila? Celor care isi doresc o casa aparte, o locuinta primitoare, confortabila ,dar si inedita. Celor care indragesc istoria si doresc sa se reintoarca in timp atunci cand ajung acasa si lista poate continua. Mobilierul poate fi conturat conform cerintelor dumneavoastra, originalitatea fiind cea mai mare calitate a acestuia.

Ce fel de mobila stil puteti achizitiona?

Ofertele sunt cat se poate de variate, astfel ca nu trebuie sa va amenajati toata casa in acest stil, ci doar incaperea pe care doriti sa o pastrati numai pentru dumneavoastra, de exemplu biroul. Cum ati putea amenaja biroul? Cu o masa de birou masiva si impunatoare si un scaun din piele pe masura, la care se adauga o biblioteca si alte corpuri mai micute. Pe cat de majestuoasa este aceasta mobila stil, pe atat de simpla si impresionanta pare.

Sufrageria este de asemenea locul ideal care poate fi mobilat cu aceste piese originale, pline de personalitate. O masa cu scaune si fotolii este combinatia perfecta pentru a sta la povesti cu familia sau oaspetii dumneavoastra. Desigur, se poate adauga si o canapea frumoasa de piele sau acoperita de tesaturi deosebite.

Astfel, puteti opta fie pentru modele standard, fie pentru serviciile designerului, care va poate ajuta sa va duceti planul pana la capat. Fiecare detaliu, finisaj, nuanta de culoare sau alt amanunt similar conteaza, iar acest tip de mobila este dovada vie ca eleganta, rafinamentul si calitatea vor dainui in continuare.

Unde gasiti mobila stil?

La Complexul Slava din Pitesti sunteti intampinati de colectia impresionanta denumita mobila stil, de unde puteti alege piese de mobilier rafinate. Acest mobilier nu este unul modern, el fiind inspirat din tendintele trecutului, insa isi poate face prezenta intr-o locuinta care imbina clasicul cu modernul, combinatia fiind una plina de efect. Pentru mai multe detalii, accesati mobilaslava.ro!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here