Mobilă pentru întreaga casă, perfectă și unică, pe gustul fiecăruia, doar la COMPLEX SLAVA

Fiecare își dorește o casă de vis! Dar cum? Cu ce mobilă? Din ce catalog?  Cum poţi cumpăra lucruri bune cu preţuri mici?

Complexul Slava este răspunsul! În loc să căutați în zeci de locuri și magazine prin tot Piteștiul sau pe toate site-urile, pierzând timp preţios şi consumând energie, puteți face o vizită în magazinul din Calea Câmpulung nr, 1D, unde veţi descoperi peste 6000 de metri pătraţi de mobilă diversă, sau puteţi vizita, din fotoliul de acasă, site-ul www.complexslava.ro

Vă puteţi alege mobilă pentru living, dormitor, camera copilului sau bucătărie sau vă puteţi concepe propriile piese combinând idei, modele, culori, texturi, materiale sau furnituri. Apoi, specialiştii Complex Slava vi-l vor realiza pe comandă, după ideile şi măsurile indicate, într-un termen de maxim 90 de zile.

„€Considerăm că mobila este, pe lângă un necesar util, și un mod elegant şi modern de a da viață casei dumneavoastră. Mobilierul făcut la comandă are o serie de avantaje pe care, cu siguranță, la cele produse în serie nu le veți găsi. Unicitatea nu este doar un moft, este o modalitate de a mari fiabilitatea şi confortul căminului prin obiectele de mobilier concepute special pentru fiecare camera. Astfel se crează o armonie a aspectului prin designul unitar al casei. De asemenea, ştim că nici o casă nu este la fel ca cealaltă. Tocmai de aceea mobilierul la comandă este conceput exact după dimensiunile de care dumneavoastră aveţi nevoie şi indicate de către dumneavoastră în momentul plasării comenzii” spun specialiştii Complex Slava.

„€Calitatea, definiția oricărui articol de mobilier! Când vorbim de mobilă, de la living la dormitoare de copii sau oricare alt tip de încăpere, vorbim de calitate. Este o trăsătura a firmei noastre, pe care ne-o menținem încă din 1993, și continuăm să o dezvoltăm. Începând cu nivelul calitativ al materialelor folosite până la calitatea uneltelor și a utilajelor pe care le folosim, până la calitatea și atenția deosebită acordată manoperei de către echipa noastră de ingineri și tâmplari. De asemenea, la o mobilă, precizia este totul. Sunt nedorite momentele în care după ce ați cheltuit cel puțin o gramadă de bani, dacă nu… două, pe mobilierul mult dorit pe care l-ați văzut în vitrina unui oarecare magazin, să constatați că elementele nu se îmbină între ele perfect. Cu mobila făcută la comandă, este datoria noastra directă să ne asigurăm ca totul se îmbină astfel încât să aveți parte de un mobilier unitar!” vă asigură Aurelia Pânzari, managerul Complex Slava.

Ei bine, fie că sunteți în căutarea unui design perfect, modern sau doriți căldura mobilierului clasic în nuanțe naturale, Complexul Slava din Pitești cu showroom-ul pe Calea Câmpulung, numărul 1D vă așteaptă cu cele mai variate modele de mobilier pentru întreaga casă, totul la cele mai mici prețuri, însă la cea mai bună calitate. Pentru cei din afara orașului Pitești, siteul www.complexslava.ro este locul unde puteti vizita showroom-ul virtual. Așadar, vino să profiți de beneficiile mobilierului realizat la comandă pentru living, dormitor, camera copilului și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here