Atunci cand spunem exclusivist, ne referim la ceva ce nu are acces toata lumea. Acest lucru este valabil si in cazul mobilierului, intrucat exista foarte multe creatii care se disting prin originalitate, personalitate dar si o puternica influenta a luxului si elegantei.

Cine poate avea acest tip de mobilier?

La prima vedere, oricine. Insa, acesta este cel mai des intalnit in marile sedii ale corporatiilor mari, sau in casele celor care isi permit sa investeasca sume enorme in amenajarea caselor. In cazul in care doriti mobila exclusivista, Complexul Slava va sta la dispozitie cu oferte foarte bune. Rolul acestui mobilier este acela de a-ti oferi o stare unica, dar si de a-ti infrumuseta casa intr-un mod fabulos. Desigur, acesta nu este disponibil in orice magazin , ci doar acolo unde exista specialisti pregatiti sa execute astfel de comenzi. La Slava veti gasi mobila exclusivista pentru hol sau sufragerie, aici fiind locul in care va primiti majoritatea musafirilor.
Fiind o colectie aparte de mobilier, aici se folosesc cele mai bune esente si cele mai frumoase si rezistente materiale, intrucat calitatea primeaza. Nimic nu este intamplator, fiecare detaliu fiind important in aceasta creatie. In cazul in care nu aveti un plan bine definit, designerul acestei companii va sta la dispozitie cu ajutor specializat, pentru rezultate excelente.

Ce este mobila exclusivista?

Mobilierul exclusivist inseamna in primul rand ceva ce altii nu au, adica unicitate. Desigur, pentru ca acest moft sa devina realitate va trebui sa aveti un buget generos, insa acest tip de mobilier merita tot efortul financiar. Exclusivit nu inseamna doar eleganta si estetica, ci si o rezistenta superioara comparativ cu ofertele clasice. Creatorii au dat nastere acestor creatii inca din cele mai vechi timpuri, iar stilul poate fi atat modern, cat si clasic, dar si o combinatie dintre cele doua.
Personalizarea se poate face exact asa cum doriti, dar si in functie de destinata acestui mobilier. Trebuie sa stiti ca aceasta mobila exclusivista  se potriveste unui anumit tip de casa si are nevoie de mult spatiu. De asemenea, totul trebuie sa fie planuit pas cu pas, pentru a exista armonie intre mobilier si restul decorului. Cand spunem exclusivist, trecutul este cea mai buna sursa de inspiratie. Mai exact, stilurile dominante ale epocilor trecute, care nu au incetat sa influenteze creatiile de azi. Materialele si finisajele sunt deosebite, motiv pentru care acest mobilier are nevoie de foarte multa atentie si intretinere speciala.

De unde achizitionezi mobila exclusivista?

In cazul in care va pregatiti de un proiect special de amenajare interioara si aveti nevoie de mobila exclusivista, la Complexul Slava va stau la dispozitie numeroase oferte. Aici veti gasi o gama variata de mobilier, de la cel mai simplu pana la cel mai complex si valoros. Preturile variaza in functie de calitatea acestuia, insa oricine isi poate decora casa cu ajutorul acestei companii.

Cautati mobila exclusivista? Complexul Slava are exact ceea ce va trebuie pentru amenajari de vis!

Comments

comments