Miron Cozma şi Marinela Niţu, prezenţi la „Zilele Bradului”

EVENIMENT S-a tras cortina peste ediţia din acest an a „Zilelor Bradului”, un eveniment care a marcat o nouă premieră în Argeş: pe lângă invitaţi şi artişti cu renume, brădenii au avut parte de cel mai mare foc de artificii din istoria judeţului. „Zilele Bradului” au debutat în forţă vineri, 1 iunie, cu deschiderea oficială, iar surprizele şi invitaţii au fost pe măsura celei mai mari sărbători a brădenilor. Artişti de top şi personalităţi politice s-au perindat la Bradu, pe parcursul celor trei zile, în care petrecerea şi voia-bună au fost la ele acasă. Celebrul ortac din Valea Jiului, Miron Cozma, şi focoasa lui soţie, fosta vedetă Playboy, Marinela Niţu, au poposit şi ei sâmbăta trecută la „Zilele Bradului”. Fostul lider al minerilor a venit la Bradu spre seară, special pentru a-l susţine şi el în faţa brădenilor pe actualul primar Florin Frătică: „Am venit pentru a-i ura succes lui Florin Frătică în această campanie, deşi nu cred că un primar ca el ar putea avea probleme, la câte am văzut că a făcut pentru oamenii de aici. Am experienţa luptei sindicale, alături de mineri, şi, după ce m-am plimbat printre brădeni, vă pot spune că Florin este nu doar susţinut de aceştia, ci şi iubit de ei. Asta spune multe despre un lider al unei comunităţi. Îi urez încă o dată succes lui Florin Frătică şi echipei sale de consilieri şi îi îndemn pe brădeni să fie alături de primarul lor, pentru că numai uniţi pot forma o echipă puternică”, a concluzionat Miron Cozma, care a fost asaltat de brădenii ce voiau să se pozeze cu el, dar mai ales cu Marinela Niţu.

Echipa lui Frătică, aplaudată la scenă deschisă

Un alt moment care a fost aplaudat la scenă deschisă de către brădeni a fost prezentarea echipei de consilieri a Alianţei pentru Argeş şi Muscel, cu care Florin Frătică va pleca la drum în următorul mandat. La fel de bine primiţi au fost şi senatorul Mircea Andrei, candidatul Alianţei la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Cătălin Teodorescu sau Gabriel Bratu, viitori consilieri judeţeni, cu toţii formând o echipă redutabilă, care vrea să aducă, după 20 de ani, o schimbare în Argeş.

Cel mai mare foc de artificii din istoria Argeşului

Pe lângă artiştii cu nume pe care primarul Frătică i-a invitat să cânte la „Zilele Bradului”, momentul de top al zilei de sâmbătă a fost focul de artificii de la ora 22.00, unde, timp de circa 20 de minute, cerul din Bradu a fost scăldat de sute de mii de steluţe multicolore. Fără să exagerăm, putem spune că focul de artificii pe care primarul Frătică l-a oferit brădenilor nu a fost doar cel mai lung, ca durată, ci şi cel mai mare şi frumos din toate câte s-au văzut vreodată în Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.