Minune dumnezeiască în această după-amiază într-o biserică! Nu e o poveste, ci o întâmplare reală prin care au trecut pompierii arădeni. În urma unui incendiu la o biserică, după o intervenție de aproximativ o oră, din care majoritatea obiectelor au fost arse, Biblia și Tricolorul au scăpat ca prin minune.

”Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul…

În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit.

Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai. Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune!

Întotdeauna există speranță!”, este mesajul postat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Foto: ISU ARAD

Comments

comments