Ministrul Sănătății, anunț important! Când se deschid terasele și plajele

0
588

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că românii își pot face planuri de vacanţă în faza actuală a epidemiei de COVID-19, însă relaxarea trebuie să se facă etapizat. Dacă lucrurile evoluează în bine, autorităţile iau în calcul să deschidă terasele de la 1 iunie şi plajele de la 15 iunie.

„Ne putem gândi la vacanţă, dar noi trebuie să relaxăm etapizat. Dacă ne gândim, în condiţiile în care această etapă va merge bine, să deschidem terasele de la 1 iunie şi să deschidem plajele de la 15 iunie, când normal atunci începe şi sezonul estival, spunem că am trecut cu bine de acest lucru şi ne putem gândi şi la o vacanţă. Restul, tot ce înseamnă vacanţe exterioare, ne gândim doar în contextul în care fiecare din ţările partenere sau din Uniunea Europeană îşi vor deschide în consonanţă cu noi, dar şi cu evoluţia din fiecare ţară în parte a pandemiei”, a declarat Nelu Tătaru.

România se află de o săptămână într-o fază descrescătoare a curbei cazurilor de infectare cu COVID-19, dar încă sunt pacienți la terapie intensivă și se înregistrează în continuare decese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here