Ministrul Mediului, în discuţii cu municipalitatea piteşteană despre viitoarea zonă de promenadă de pe malul Argeşului

Adriana Petcu, Ministrul Apelor și Pădurilor, aflată azi în Argeş, a vizitat împreună cu primarul municipiului Pitești, Cornel Constantin Ionică, mai multe obiective de interes local pentru piteșteni.

Astfel, în Parcul Lunca Argeșului s-au purtat discuții pe tema gospodăriri apelor și întreținerea malurilor râului Argeș, râu care a erodat malul parcului în urma inundațiilor din anul 2014.
Doamna ministru a fost informată cu privire la stadiul lucrărilor de investiții derulate de municipalitate pentru consolidarea acestui mal și despre necesitatea găsirii unor soluții pentru decolmatarea albiei râului Argeș.

De asemenea, i-a fost prezentat un viitor proiect pe care municipalitatea îl are în vedere, și anume amenajarea malului drept al râului Argeș, între Podul Viilor și ștrandul din Tudor Vladimirescu, prin transformarea zonei neamenajată într- o zonă de promenadă, cu realizarea unor accese pietonale, accese și trasee pentru biciclete, stabilirea unor zone pentru petrecerea timpului liber în natură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.