Faurecia Interiors, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamante auto din lume, deschide o nouă fabrică în Judeţul Argeş, la Căteasca. Evenimentul oficial este programat pentru data de 29 martie. Mai multe detalii, în curând, promit responsabilii de Comunicare ai brandului.

Potrivit Wikipedia, Faurecia este o companie producătoare de componente auto din Franţa, controlată de producătorul de autoturisme PSA Peugeot Citroen. În România, grupul francez deține Euro Auto Plastic Systems (Euro APS) din Mioveni, (Divizia Interioare) și Faurecia Tălmaciu (Divizia de Scaune).

Faurecia Seating Tălmaciu a fost înființată în septembrie 2003. Firma produce huse pentru scaune auto. Într-o lunǎ se realizeazǎ, în medie, huse pentru 28.000 de mașini. Clienții principali sunt: Audi, BMW și Peugeot. Faurecia Seating Tǎlmaciu deține noi sucursale, la Craiova şi Vâlcea.

Euro APS produce și livrează, printre altele, panouri de uși, bare de protecție și sisteme de amortizare a zgomotului pentru uzina Dacia din Mioveni. Euro Auto Plastic Systems a fost înființatǎ in anul 2002 de cǎtre AD Plastik Croația și Simoldes Plasticos din Portugalia și este cel mai important furnizor de repere de mase plastice pentru clientul RENAULT –DACIA. În ianuarie 2007, Faurecia a preluat acțiunile companiei Simoldes Plasticos. Activitatea firmei se bazeazǎ pe producția de piese injectate din plastic și piese termoformate.

Comments

comments