Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer a fost miercuri în Argeş, într-o vizită de lucru având ca scop documentarea la faţa locului asupra unui model de bună practică în ce priveşte gestionarea deşeurilor.

Ministrul Mediului a ales să discute cu echipa din Argeş datorită rezultatelor excelente de până acum acum şi succesului obţinut în derularea şi implementarea proiectului “Managementul Integrat al Deșeurilor în Argeș”. Pentru că, aşa cum a constatat şi domnia sa, pentru că se implică total prin acțiuni sociale, de voluntariat, dar mai ales prin sistemul de infrastructură implementat, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară SERVSAL Argeş, cea care are delegată gestionarea problemei în întreg judeţul, a dovedit că este o asociație care a depășit de mult timp stadiul vorbelor, faptele ajungând să vorbească despre gestionarea și managementul deșeurilor la cel mai înalt nivel.

Cristina Paşca Palmer a participat, de altfel, la o prezentare a proiectului “Managementul Integrat al Deșeurilor în Argeș” care a avut loc la depozitul de deșeuri de la Albota. Prezentarea a fost făcută de Gabriel Moiceanu – directorul executiv al ADI SERVSAL.

La întâlnire au fost prezenți și prefectul Cristian Soare şi vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzână.

Comments

comments