Ministrul Educației, anunț de ultim moment: suspendarea cursurilor va continua! Ministrul Educației, Monica Anisiei, a declarat, duminică, într-o intervenție la Realitatea PLUS, că unitățile de învățământ din România vor închise. Decizia este valabilă atât la nivel preuniversitar, cât și universitar.

“Suspendarea cursurilor va continua. În hotararea 6 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, deja era prevazuta modalitatea in care am putea prelungi periooada in care cursurile erau suspendate in toate unitatile de la nivel preuniversitar si universitar. In urma analizei situatiei si a evolutiei situatiei in care ne aflam, vom stabili pana cand vom tine cursurile inchise. Preocuparea Ministerului Educatiei e in special pentru prevenirea imbolnavirii copiilor. De aceea cred ca e oportun sa pastram cursurile suspendate”, a precizat Monica Anisie, duminica, intr-o interventie la Realitatea PLUS.

Măsura, spune ministrul Educației, este valabilă atât la nivel preuniversitar, cât și universitar.

Totodată, Anisie a făcut un apel către părinți, îndemnând la calm și responsabilitate.

“Mesajul catre parinti si elevi si studenti e un mesaj care indeamna la calm, dar si la responsalbilitate. Ii rog sa limiteze cat mai mult expunerea in spatii publice. E mai bine pentru copii sa ramana la domiciliu si sa nu-i expuna parintii inutil in spatii publice”, a spus ministrul Educației.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI