Ministerul Mediului vrea să interzică paharele şi farfuriile de plastic nereciclabile la festivaluri și alte evenimente publice. Produsele de unică folosință nereciclabile vor fi interzise la festivaluri și alte evenimente publice, a anunţat Ministerul Mediului, care a elaborat un proiect de lege în acest sens. Acesta poate fi consultat aici: https://bit.ly/2jSOBGa.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată Ministerul Mediului supune dezbaterii publice proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic.

Cetățenii, instituțiile și organizațiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării la Ministerul Mediului, Direcția Generală Deșeuri, Situri Contaminate și Substanțe Periculoase, telefon 021/408.95.94, persoană de contact: Georgeta Marcela Bican, consilier superior, Flavius Mihai Ardelean Motoc, director – Direcția Gestionarea Deșeurilor, e-mail: georgeta.bican@mmediu.ro si flavius.ardelean@mmediu.ro.

 

 

Comments

comments