Minerva ne dezvăluie ce eveniment major va avea loc pe 1 septembrie în România şi cum îi va afecta acesta pe români

0
427

1 septembrie 2016 la ora 11.03, conform celebrului astrolog Minerva, în România va avea loc un eveniment major care poate avea unele repercursiuni atât pentru ţară, cât şi pentru români. Mai mult Minerva ne roagă “Sa dati share va rog !! Este urgent !”.

Iată şi textul integral publicat de astrologul Minerva pe pagina sa de Facebook:

“URGENT ! Pe 1 septembrie, la orele 11.03, ora Bucureștiului se va produce o eclipsă solară inelară, în semnul Feciarei. Eclipsele inelare se produc, de obicei, atunci când Luna se află în cel mai depărtat punct de Pământ. Luna va fi vizibila pe o porțiune relativ îngustă cdin zona transafricană – Gabon, Congo, Republica Democrată Congo, Tanzania, Mozambic, Madagascar. Zona în care fazele parțiale se extind peste Practic vor fi vizibile din Africa și în câteva locuri din Peninsula Arabică.

Eclipsa face parte din ciclul Saros 135. De astă dată, Soarele şi Luna se află în semnul Fecioarei, conjuncte cu Nodul Nord.

Deoarece eclipsele de Soare se produc pe Lună Nouă iar cele de Lună pe Lună Plină ne putem da seama de natura lor pentru că fazele Lunii sunt călăuza primară a acestui proces cosmic invariabil şi ne ajută să desluşim o parte din dinamica lucrurilor care stau în spatele lor

Luna Nouă pentru că se produce acest fenomen, prin refluxul său energetic (energia este slabă deoarece se află în punctul minim de forţă, de acum ea va începe să crească pe parcusul a 14,7 zile) ne pregăteşte pentru un nou ciclu lunar. Perioada dintre Luna Nouă şi Lună Plină este perioada de creştere a puterii sale. Luna Nouă acţionează pozitiv la toate nivelurile. Şi pentru că astrul nocturn începe să crească în luminozitate şi organismul are tendinţa de a absorbi totul şi de a reţine apa în ţesuturi sau de a face febră deoarece Luna până la Primul Pătrar are caracter temperamental umed şi cald.

Cei care sunt născuţi pe Lună Nouă trăiesc intens aceste momente. Eclipsa din 1 septembrie vizează semnele care formează crucea mutabilă: nativii nascuți în data de 30, 31 august, 1, 2 și 3 septembrie (Fecioară), 27, 28 februarie, 1, 2 și 3 martie (Pești) deci foarte activă axa imunitară dacă privim lucrurile din perspectiva sănătății, și nativii născuți pe 30, 31 mai, 1, 2 și 3 iunie (Gemeni) și 29, 30 noiembrie, 1, 2 și 3 decembrie (Săgetător) deci foarte activă axa respiratorie și hepatică. Dacă în tema natală a unui asemenea nativ Luna este exaltată aceştia trăiesc acut senzaţia de regenerare iar reactivitatea organismului este pe măsură, de retrezire. Calităţile casei în care se află Luna se manifestă plenar, deoarece conjunctura astrală presupune noi începuturi, noi posibilităţi, inclusiv în plan spiritual.

Lucrurile începute pe Lună Nouă tind să atingă paroxismul în punctul maxim energetic adică pe Lună Plină. Foarte multe decizii, mai bune sau mai rele, mai inspirate sau mai puţin inspirate, în funcţie de tema astrală a fiecăruia, se iau în momentul în care astrul noţii este foarte luminos.

Pentru România, eclipsa poate aduce o tensionare a relaţiilor internaţionale prin deizia guvernului şi a Preşedintelui de a se împotrivi unor decizii cu caracter restrictiv. Sau putem vorbi despre pregătirea alegerilor din noiembrie care vor stârni nemulţumiri printre românii care lucrează afară. Axa Fecioară – Peşti suprapusă peste axa Nodurilor Lunare, dar și pătratul cu Marte în tranzit poate vorbi şi despre convulsii în Parlament, decizii care se iau sub presiune externă pe deoparte, iar pe de alta sub presiunea străzii. De asemenea, ne putem gândi la o serie de măsuri punitive la adresa României, dar şi apariţia de noi investitori pe piara românească. În plan personal, există un risc sporit de divorţ, de anulare a unor contracte considerate sigure, de anulare a unor negocieri sau chiar pierderea unor procese de divorţ sau de partaj”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here