Slujba de Înviere la Catedrala Arhiepiscopală din Municipiul Curtea de Argeș – 1 mai 2016.

Mii de credincioşi din toate colțurile țării, au primit Sfânta Lumină la Catedrala Arhiepiscopală din municipiul Curtea de Argeş. Slujba de Înviere a fost oficiată în baldachinul din faţa sfântului locaş, de către Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi.

În cuvântul de învățătură, Înaltpreasfinția Sa a subliniat faptul că „trebuie să mulțumim Domnului Dumnezeu pentru darul vieții și să păstrăm cu mare grijă sănătatea noastră, darul cel mare după cel al vieții, iar cei în suferință să cerem Doctorului Ceresc să ne vindece de toată neputința.

Să fim buni unii cu alții, că Dumnezeu din iubire și bunătatea Sa veșnică ne-a dăruit iertarea și binecuvântarea de a ne bucura, potrivit poruncii Sale, de Învierea Domnului Iisus! O dată cu acest imperativ, de a ne bucura, orice întristare trebuie să părăsească viața noastră! Ziua Învierii este Ziua Bucuriei Veșnice! Să ne bucurăm pururea!
Fiecare ceas, fiecare zi, mereu, să fie pline de bucuria Învierii lui Iisus. Să facem din viața noastră o bucurie deplină!”

Comments

comments

DISTRIBUIȚI