Fostul mare fotbalist Constantin Schumacher, împreună cu micuţii fotbalişti ai Clubului Sportiv de Fotbal „Constantin Schumacher” au jucat rolul lui Moş Crăciun pentru copiii de la Centrul local „Creştem împreună” – Salvaţi Copiii din Piteşti, condus de doamna Dumitra Sima.

Constantin Schumacher împreună cu micuţii săi fotbalişti au mers la Centrul din Piteşti şi le-au făcut copiilor nevoiaşi o mică bucurie de sărbători. Aceştia le-au dăruit micuţilor haine, dulciuri şi fructe. Copiii de la Centrul social au fost încântaţi de acest gest şi au prezentat şi ei la rândul lor un moment artistic cu poezii, cântecele şi colinde.

Constantin Schumacher, cel care a organizat întreaga acţiune caritabilă, alături de părinţii micuţilor fotbalişti, ne-a declarat: „Fiecare părinte a încercat să aducă ce a putut de acasă, dulciuri sau îmbrăcăminte nouă. Prin acest gest, am vrut să-i conştientizez pe elevii mei că sunt şi copii care au alte probleme mult mai importante decât simplele probleme pe care le au ei în viaţa de zi cu zi. Și să înţeleagă că orice lucru contează pentru ei. Am vrut ca elevii mei să dea aceste mici cadouri personal, deoarece este o acţiune de caritate şi vreau ca ei să înţelelagă acest lucru”.
Unul dintre micuţii fotbalişti, Tudor Frîntu, ne-a spus că este o bucurie pentru el să poate ajuta nişte copii la care Moş Crăciun nu poate ajunge niciodată.

Comments

comments