Ministerul Finanțelor Publice a plătit vineri, 25 septembrie, premiile aferente extragerii ocazionale organizate în data de 28 iunie, la care au participat bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic 29 martie – 31 mai 2015. 

 

Valoarea brută a unui premiu este de 10.000 de lei, ca urmare a împărțirii fondului de premiere de 1.000.000 lei la numărul maxim de 100 de câștigători. Cele 100 de bonuri câștigătoare au fost stabilite în cadrul celei de a doua etape de selecție –・extragerea organizată în data de 6 august 2015, conform prevederilor OUG 10/2015, cu modificările și completările ulterioare.

În urma acțiunilor de verificare a autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, au fost invalidate 6 bonuri fiscale, în condițiile în care au fost constatate împrejurări privind săvârșirea unor fapte de natură penală pentru care au fost sesizate organele penale competente. Din aceste motive, plata celor 6 premii a fost suspendată, în conformitate cu prevederile legale. 

În consecință, Ministerul Finanțelor Publice a achitat 94 de premii în conturile bancare indicate de câștigătorii acestora, în sumă netă de 8.496 lei pentru fiecare câștigător. Aceasta valoare a rezultat în urma reținerii impozitului prevăzut de reglementările în vigoare (în valoare de 1.504 lei).

Vizi lista cu cele 100 de bonuri câștigătoare este publicată pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice la următorul link

Comments

comments