Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru o lună. În intervalul 11 februarie – 11 martie, potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale în jumătatea estică a țării.

Prognoza meteo 11 – 18 februarie
Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice.

Prognoza meteo 18 – 25 februarie
Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

Prognoza meteo 25 februarie – 4 martie
Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele specifice pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte în regiunile estice și nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile din sud-estul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, potrivit ANM.

Prognoza meteo 4 – 11 martie
Mediile valorilor termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei săptămâni în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în extremitatea de vest și de nord-vest a teritoriului, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Comments

comments