Mesaj de ultimă oră al primarului din Albota! Ion Dumitru îl atacă dur pe premierul Tudose

Luni, 15 ianuarie, este ziua în care PSD ar trebuie să decidă, din nou, între liderul său şi premier. Comitetul Executiv Național se reuneşte pentru a răspunde solicitărilor lui Mihai Tudose. Acesta a cerut demisia ministrului de Interne, în urma scandalului provocat de poliţistul acuzat de pedofilie, şi reducerea numărului de portofolii din cabinet. Cea mai recentă reacţie a unui lider social-democrat pare să indice, totuşi, că şedinţa se va încheia cu un armistiţiu.
Unul dintre cei mai vocali primari ai PSD din Argeş este Ion Dumitru de la Albota, care cu puţin timp în urmă a lansat un apel pe o reţea de socializare:

“Ma numesc Dumitru Ion, primarul Comunei Albota, membru PSD din 1993 și președinte al Asociației Comunelor din Județul Arges: pentru cei ce va întâlniti astăzi sa decideți soarta partidului, a României, cetățenii au votat PSD, nu Tudose, au votat un program pentru care raspunde PSD, nu Tudose. Acest program este responsabilitatea PSD, nu a domnului Tudose. Un om responsabil nu putea sa își permită o declarație împotriva ungurilor, așa cum a făcut domnul Tudose. De aceea astăzi gândiți și votați responsabil! Soarta României este in mâinile dv.! Gândiți și hotărați împreuna! P.S. Ambasada României la Budapesta a fost devastată”, este mesajul postat pe o reţea de socializare de edilul din Albota!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here