Medicii și asistentele din Spitalului Militar de Urgență Pitești s-au vaccinat. Luni 4 ianuarie 2021, au fost livrate 80 doze de vaccin la Centrul fix de vaccinare împotriva COVID 19 , din cadrul Spitalului Militar de Urgență Dr. Ion Jianu Pitești.

Centrul de vaccinare deține 3 cabinete de vaccinare cu program adaptat nevoilor pacienților. Activitatea centrului este foarte bine organizată, în baza unor proceduri de lucru specifice. “Pentru eficientizarea procesului de vaccinare, pentru evitarea supraglomerării sau a sacrificării dozelor de vaccin, procesul de vaccinare a fost realizat în baza unei planificări. Spitalul nostru deține dispozitivele și infrastructura necesare păstrării vaccinului în condiții optime și personal instruit în acest sens” a anunțat conducerea spitalului.

Campania s-a desfășurat conform planificării. Primii vaccinați au fost membrii personalului sanitar propriu și va continua cu vaccinarea personalului medical de la unitățile militare arondate.

“Pe parcursul vaccinării și în perioada de supraveghere post –vaccinare nu au fost înregistrate accidente, incidente sau reacții adverse la vaccinul administrat”, au mai anunțat oficialii spitalului.

Comments

comments