Meciurile din Liga 1, ediţia 2015 – 2016, și Cupa Ligii, incluse în abonamentul Orange TV

Noul campionat din Liga 1 vine cu o veste bună pentru clienții Orange TV pasionați de fotbal. Meciurile din ediția 2015 – 2016 a Ligii 1 și a Cupei Ligii vor putea fi vizionate fără taxe suplimentare de către toți utilizatorii serviciului Orange de televiziune, prin intermediul canalelor Look TV HD și Look TV Plus HD.

Ambele canale sunt incluse de acum în toate abonamentele Orange TV, iar din luna iulie şi în opțiunile Orange TV Go.

Meciurile reîncep pe 11 iulie, când toţi clienţii Orange TV vor găsi în lista de programe și canalul Look TV HD, pe care-l vor putea urmări pe televizorul de acasă, dar și pe smartphone, tabletă sau laptop. Tot din luna iulie clienții care au activat opțiunea Look TV HD vor beneficia de ea gratuit.

Astfel, cel mai mic abonament Orange TV, Local HD, în valoare de 5 euro/lună, include 38 de canale românești, dintre care 8 în format HD și 17 disponibile și pe dispozitivele mobile. În plus, clienții care activează un abonament Orange TV pe 2 ani au 50% reducere la taxa de abonament timp de un an.

Cei care vor să urmărească filme, seriale, emisiuni și canale TV live doar pe dispozitivele mobile pot alege opțiunile Orange TV Go. De exemplu, opțiunea Local HD Go, care costă 4 euro/lună, va oferi acces la 17 canale TV și la peste 500 de filme și episoade din seriale de top prin Movie Go Unlimited.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here