Maysa Maria, o micuță de doar 3 luni din Argeș, are nevoie de ajutor. Orice bănuț contează!

Maysa Maria, o micuță de doar 3 luni din Argeș, are nevoie de ajutor. Orice bănuț contează! Fetița a fost diagnosticată cu diverse malformații congenitale, iar părinții au nevoie de ajutor financiar pentru intervențiile și tratamentul pe care ar trebui să le urmeze copilul.

Bună ziua! Mă numesc Maysa Maria, am 3 luni și sunt o fetiță cuminte și foarte iubită de părinți. La nastere am fost diagnosticata cu diferite malformatii congenitale (ale aparatului urinar, ale coloanei vertebrale, absenta, atrezia si stenoza congenitala a anusului cu fistula ano-vestibulara), adică probleme la vezica urinara, lipsa anusului, având o fistula lângă aparatul genital, hemivertebre si scolioza dubla. Mami si tati cauta solutii pentru a ma face bine, medicii nu ii încurajează, ci le spun ca e drum lung și foarte greu! Părinții mei au găsit un medic in Serbia pentru a interveni la anus, dar li s-a spus sa asteptam sa mai cresc. Problema este ca având atâtea malformatii, mami nu stie ce decizie sa ia! Cert este că avem nevoie de ajutor financiar pentru interventia la anus si nu numai, ci și pentru analize, kinetoterapii, corsete si chiar pentru interventia de la coloana.

Mami vă lasă un cont, în care se strâng bănuți pentru toate cele necesare mie, dacă doriți să depuneți ceva, v-aș fi foarte recunoscătoare!„, este mesajul transmis de părinții fetiței. (sursa foto Facebook: Maysa Maria Matusa)

Puteți dona în următoarele conturi: 
IBAN: RO81INGB0000999908743712
Titular cont: Marcela Matusa
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

IBAN: RO17INGB0000999910694467
Titular cont: Marcela Matusa
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here