Academia de Poliţie a rămas fără Şcoală doctorală. A fost emis ordin de ministru

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Academia de Poliţie a rămas fără Şcoală doctorală. A fost emis ordin de ministru. Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a anunţat, luni, că a semnat un ordin prin care a retras acreditarea Şcolii doctorale de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.

Anisie a precizat că decizia a fost luată în urma unui raport al Consiliului de Etică şi de Management Universitar.

„În urma raportului Consiliului de Etică şi de Management Universitar, am realizat un ordin de ministru prin care am retras acreditarea Şcolii doctorale de la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti”, a informat ministrul Educaţiei.

Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București va putea relua activitatea de evaluare în vederea autorizării școlilor doctorale după 5 ani, conform prevederilor legale.

Subiectul tezelor de doctorat de la Academia de Poliţie a făcut obiectul unui scandal în Ministerul de Interne, care s-a soldat cu verificări ale Corpului de Control.

Inspectorii Corpului de Control au stabilit că doar jumătate din lucrările raportate au fost controlate, iar multe probleme au fost muşamalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.