Marketingul imobiliar – domeniu de inspiraţie pentru autorităţi

268 views

Marketingul imobiliar – domeniu de inspiraţie pentru autorităţi. Cumplitul caz al crimelor din Caracal a scos la iveala inclusiv grave greseli administrative. De exemplu, orasul din Olt are cumparate zeci de camere de supraveghere, insa primaria nu le-a montat pe strazi. Si este evident ca localnicii s-ar simti in siguranta daca o comunitate ar fi monitorizata video. In plus, agentii imobiliari au o multime de canale media din care sa aleaga daca doresc sa isi extinda prezenta online. Facebook, YouTube, Google sunt doar cateva dintre optiuni, scriu cei de la imobiliareromencos.ro.

Marketingul imobiliar – domeniu de inspiratie pentru autoritati

Astfel, marketingul imobiliar a cunoscut o schimbare extraordinara in ultimul deceniu. In mod surprinzator, lucrurile nu mai se invart in jurul reclamelor TV, ziarelor sau panourilor afisate la primarie. Majoritatea agentiilor imobiliare au lasat toate acestea in urma si le-au inlocuit cu strategii de marketing mult mai moderne.

Datorita limitarilor fotografiei, agentiile imobiliare si clientii sunt din ce in ce mai interesati de drone – folosite pentru inspectie, prezentare etc. Mai nou, oamenii de stiinta au creat roboti care se pot dovedi utili in caz de cutremur sau demolari, de exemplu. Iar pentru a va prezenta interiorul, acest videoclip 4K la 360 de grade este mult mai util in cuprinsul anuntului decat cateva imagini.

Unde sunt amplasate camere video in Pitesti?

Piata imobiliara este foarte competitiva prin natura ei. Asta inseamna ca este foarte greu sa scoti in evidenta casele pe care le reprezinti. Se impun folosite cele mai noi instrumente disponibile. Dar o prezenta puternica in social media este o necesitate pentru orice institutie credibila. De mentionat, acestia sunt doar primii pasi spre succes.

In 2018, Politia locala Pitesti a finalizat implementarea unui proiect care vizeaza cresterea gradului de siguranta si ordine publica. Proiectul a fost finantat de primaria Pitesti. In mai multe zone din oras au fost montate 130 de camere video clasice de supraveghere. Acestea se adauga unei retele formata din aproximativ 60 de camere video cu tehnologie mai veche.
Sunt amplasate 35 de camere video la platformele de gunoi astfel: Centru – 4; Razboieni – 7; zona Dacia – 1; Prundu – 7; Tudor Vladimirescu – 2; Trivale – 2; Gavana – 9; Craiovei – 3. Celalte camere video (pentru siguranta publica si rutiera) sunt grupate astfel pe cartiere: Centru – 48; Razboieni – 16; Trivale – 25; Exercitiu – 4; Ceair – 2; Prundu – 17; Craiovei – 11; 27 – daca vrei sa locuiesti in Gavana.

Comments

comments