Viorica Dăncilă a demisionat marți seară de la șefia PSD. În locul său, până la Congresul din luna februarie, va fi președinte interimar Marcel Ciolacu, iar Paul Stănescu va fi secretar general interimar. Această schimbare a venit după ce mai mulți lideri PSD au cerut o resetare a partidului, după scorul înregistrat la alegerile prezidențiale.

Marius Nicolaescu, consilier județean în cadrul Consiliul Județean Argeș din partea PSD, este de părere că nu resetarea partidului din care face parte este soluția, și schimbarea viitorului PSD-ului. ”Aud tot mai des expresia ,,se resetează PSD”-,,A reseta RESETÁ, resetez, vb. I. A reinstala unul sau mai multe programe într-un calculator. – Din engl. reset.” sursa: Dexonline.

Nu cred că resetarea este soluția ci SCHIMBAREA este viitorul PSD-ului. Cooptarea lui Cozmin Gușă și a lui Vasile Dându în structura centrală a partidului este doar o resetare nu o schimbare. Ne întoarcem în trecut atât din punct de vedere al principiilor, cât și al viziunilor politice și doctrinare sau poate ,,cineva” își dorește să dețină controlul acestui partid. Partidul are suficienți oameni tineri și capabili care să se ocupe de conducerea și restructurarea PSD.
Timpul nu ne așteaptă, timpul nu se resetează!”, declară consilierul județean Marius Nicolaescu.

Comments

comments