Compania Naţională pentru Investiţii (CNI) a anunţat semnarea contractului pentru Sala Polivalentă Piteşti, valoarea acestuia fiind de aproximativ 82 milioane lei.

Noua bază sportivă, cu o capacitate de circa 5.000 de locuri, va putea găzdui competiții de nivel național și internațional, precum și evenimente culturale (simpozioane, concerte sau târguri de profil).

Noua Sală Polivalentă se va construi pe varianta din Prundu la doi paşi de o altă investiţie de top, mall-ul din Tudor Vladimirescu, cea mai mare investiţie privată din Piteşti, un proiect de peste 80 de milioane de euro dezvoltat de Prime Kapital.

Față de centrul comercial, Prime Kapital dezvoltă din resurse exclusiv proprii o pasarelă auto-pietonală, o investiție de peste 6 milioane de euro pe care o va transfera gratuit municipalității după finalizarea construcției. Este vorba despre o alternativă la trecerea căii ferate care separă în prezent pe cei 16.000 de locuitori din cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului.
Construcţia noii Săli Polivalente în apropierea Argeş Mall va transforma cartierele Tudor Vladimirescu şi Prundu în cele mai atractive zone din oraş pentru pasionaţii de sport, shopping şi relaxare.

Comments

comments