Între 25 şi 27 ianuarie a avut loc, la Predeal, întâlnirea anuală a coordonatorilor judeţeni şi locali ai PES activists România. În cadrul reuniunii, a fost prezentat raportul de activitate al PES activists România pe anul 2012 fiind evidenţiate, printre altele, proiectul de formare politică desfăşurat împreună cu Naţional Democratic Institute, Academia Social Democrată şi schimbul de militanţi europeni, organizat cu ocazia alegerilor parlamentare.
În cadrul întâlnirii, argeşeanca Mariana Pană şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte coordonator PES activists Argeş şi prim-vicepreşedinte PES activists România, funcţie în care fusese aleasă în mai 2012.

Mariana Pană a recurs la acest gest pentru a evita, conform propriilor declaraţii, anumite discuţii care ar fi putut apărea odată cu numirea sa în funcţia de director executiv adjunct al APIA Argeş.
Din acelaşi motiv, proaspăta directoare adjunctă şi-a dat demisia, imediat după numirea sa pe post, din toate celelalte funcţii politice pe care le mai ocupă la nivelul PSD Argeş.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI