Marele premiu, Trofeul AnteNeaţa, a fost câştigat de Alexia Popescu, de 13 ani, din Câmpulung

Trofeul AnteNeaţa s-a încheiat. A fost o seară de gală superbă, iar cei 21 de concurenţi s-au prezentat cît au putut de bine.

Astfel, la categoria 7 – 10 ani premiul III, care a constat în voucher de cumpărături la Jupiter City în valoare de 100 de lei, voucher de teatru, 10 şedinţe, oferit de trupa Ad-Hoc şi dulciuri de la Fabrica de Magiun Sonimpex de la Topoloveni şi Carrefour, a fost primit de Lea Ciuflea.

Premiul II, care primit aceleaşi produse ca şi cîştigătorul locului III, a fost acordat concurentei Patricia Dumitrescu, iar premiul I de la categoria pitici, adica voucher de cumpărături în valoare de 200 de lei de la Jupiter City, cazare pentru 4 persoane un week-end la Cabana Voina, oferit de Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea, dar şi dulciuri de la Fabrica de Magiun Sonimpex şi Carrefour, a fost acordat Patriciei Mihail.

Categoria 11 – 14 ani a fost cel mai bine reprezentată, cel puţin asta au spus membrii juriului care au fost impresionaţi de vocile concurenţilor. Tocmai de aceea şi Trofeul AnteNeaţa, dar şi premiul de popularitate au fost acordate tot la aceasta categorie.

Premiul III, care a constat în voucher de cumpărături la Jupiter City în valoare de 100 de lei, voucher de teatru, 10 şedinţe, oferit de trupa Ad-Hoc şi dulciuri de la Fabrica de Magiun Sonimpex de la Topoloveni şi Carrefour a fost primit de Flora Marina Sturz, premiul II a ajuns la Adrian Istrate şi a primit aceleaşi produse ca şi cîştigătorul locului III, iar premiul I, la această categorie a fost acordat concurentului Eduard Ivaşcu.
Acesta a primit voucher de cumpărături în valoare de 200 de lei de la Jupiter City, cazare pentru 4 persoane un week-end la Cabana Voina, oferit de Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea dar şi dulciuri de la Fabrica de Magiun Sonimpex şi Carrefour.

La categoria 15 – 18 ani, premiul III a fost acordat Georgianei Elena Baciu care a primit voucher de cumpărături la Jupiter City în valoare de 100 de lei, tabără 7 zile la Corbeni, oferită de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Argeş, dar şi dulciuri de la Fabrica de Magiun Sonimpex de la Topoloveni şi Carrefour.

Premiul II, care a constat în aceleaşi produse ca şi la locul III, a fost primit de Bianca Elena Udroiu, iar premiul I, care a constat în voucher de cumpărături la Jupiter City în valoare de 200 de lei, tabără 7 zile la Corbeni, oferită de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Argeş, dar şi dulciuri de la Fabrica de Magiun Sonimpex de la Topoloveni şi Carrefour, a fost acordat concurentului Claudiu Matei.

Premiul de Popularitate a fost acordat concurentului de la categoria 11 – 14 ani, Ştefan Badea. Acesta a primit 500 de lei din partea Draxlmaier Group, premiu care a fost acordat chiar de directorul Draxlmaier Sisteme de Producţie, Peter Wocheslander, dar şi premii dulci de la Fabrica de Magiun Sonimpex de la Topoloveni, Carrefour şi Cofetăria Un Băiat şi o Fată.

Marele premiu, Trofeul AnteNeaţa, a fost acordat tot la categoria 11 – 14 ani. Alexia Popescu, de 13 ani, din Cîmpulung a fost cea care a impresionat pînă la lacrimi publicul, dar şi membrii juriului. Alexia a primit 1.000 de lei din partea Draxlmaier Group, 500 de lei voucher de cumpărături din partea Jupiter City, cazare pentru 4 persoane un week-end la Cabana Voina, oferit de Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea, o şedinţă foto oferită de fotograful profesionit Victor Darii, dar şi dulciuri de la Fabrica de Magiun Sonimpex, Carrefour şi cofetăria Un Băiat şi o Fată…

Nici ceilalţi concurenţi nu au plecat acasă cu mîna goală. Cu toţii au primit diplome, dar şi premii dulci de la Fabrica de Magiun Sonimpex de la Topoloveni şi Carrefour.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here