Mare spectacol la Festivalul Toamnei! Copiii i-au dăruit zâmbete primarului din Bradu

0
624

Un zâmbet mare pentru cei mici! La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc în localitatea Bradu cea de-a X-a ediţie a Festivalului Toamnei. Evenimentul s-a desfăşurat la Baza Sportivă din Bradu și a fost organizat de primarul Dan Stroe, prin intermediul Primăriei şi al Consiliului Local Bradu. Spectacolul, care s-a dovedit unul de mare anvergură, a fost deschis de elevii din localitate împreună cu gimnastele Clubului Sportiv Real Bradu. Au urmat programe artistice de muzică și dans.

Prezenți la eveniment alături de primarul comunei Bradu, Dan Stroe, au fost și oficialitățile județului: președintele CJ Argeș Dan Manu, prefectul de Argeș Emilian Dragnea, senatorul Șerban Valeca, deputatul Cătălin Rădulescu și primarul comunei Rociu, Aurel Bălășoiu. Ca la orice eveniment de marcă, brădenii au fost serviți în ton cu vremea de afară cu țuică și vin fiert, dar și cu tradiționala fasole cu ciolan afumat.

În premieră, la Festivalul Toamnei, au fost prezenți și producători din Bradu care și-au prezentat marfa proprie la standuri amenajate în incinta Bazei Sportive: apicultori, producători cu flori, mere, dovleci și Agro Zoo Market, primul Market Agricol din România.

Copiii, sufletul evenimentului, au primit bunătăți dulci de la primarul Dan Stroe

Grădinarii și elevii din localitate au încântat spectatorii cu programe artistice de muzică și dans. Iar micuții au primit la rândul lor, de la primarul Dan Stroe, bunătăți dulci. Foarte fericiți și încântați, micuții i-au dăruit zâmbete și mesaje de mulțumire edilului din Bradu. Evenimentul s-a încheiat cu un spectaculos foc de tabără, care a fost aprins de primar și de copiii din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here